DATA- ADMINISTRATION

DATA-ADMINISTRATION

VEDLIGEHOLD OG PLEJE AF DATA ER EN NØDVENDIGHED

 

Indsamling, vedligehold og pleje  af  ejendomsdata for din ejendom, er kerneopgaven for qustodians.

 

Vi tager vores ansvar alvorligt og agerer som den proaktive partner, når vi skal sikre, at vores data og din virkelighed er i sync. 

TILGÆNGELIGE EJENDOMSDATA

Vi sikrer os, at ejendomsoplysningerne er tilgængelige dagligt, så du kan tilgå dem, når du har behov for det.

 

SIKRET EJENOMDSDATA

Vi kan genskabe tabte ejendomsoplysninger, fordi vi stiller de rette krav i vores aftaler med vores IT-leverandører. Vi lever naturligvis op til de lovkrav, der er til datahåndtering

 

OPDATEREDE OG VALIDE EJENDOMSDATA

Vi kan opdatere ejendomsoplysningerne løbende, fordi vi kvalitetssikrer dem mindst en gang årligt. Det betyder, at du kan stole på dem. Dermed matcher de dine ejendomsforhold bedst muligt.

 

FREMTIDSSIKREDE EJENDOMSDATA

Vi kan altid levere korrekte digitale ejendomsoplysninger, fordi vi har fingeren på pulsen ift. udvikling. Det betyder, at vi på egen hånd og helt automatisk opdaterer fil-formater, så de også i fremtiden passer til de systemkrav, der stilles. 

 

RELEVANTE EJENDOMSDATA

Vi kan give dig relevante ejendomsoplysninger, fordi vi fokuserer på de ejendomoplysninger, der skaber værdi for ejendomsdriften. Det vil sige, at du ikke skal sortere "ikke relevante data" fra, inden du kan anvende dem. 

 

EJENDOMSDATA RAPPORT

Vi kan udarbejde en årlig status på ejendomsoplysninger. 

SPAR MANGE ADMINISTRATIVE TIMER VED AT SIKRE DIG, AT DINE OPLYSNINGER ER TILGÆNGELIGE, ANDVENDELIGE OG OPDATERET. 

 

SE EKS. PÅ HVAD DU KAN SPARE HER

Oplysninger i det system vi anvender, er indtastet af personer med en fagfaglig baggrund og som er bekendte med systemets funktioner. Du skal således ikke længere selv vurdere, hvad der er relevant oplysninger og hvad der ikke er. Det klarer vi. 

 

Opdateringen af systembrugernes IT-kompetencer er også vores ansvar. Du skal derfor heller ikke længere

have en dybdegående systemkompetence i eget hus, der kan forklare andre, hvordan de skal arbejde med systemer. Du kan lade os om at uddanne dig til det rette niveau, så du kan få glæde af ejendomsoplysninger med det samme, frem for at bruge tiden på at administrere først.